Als integratief kindertherapeute i.o. en gediplomeerd integratief kindercoach en counselor begeleid ik kinderen die het even wat moeilijker hebben. Vindt u therapie voor uw kind een te grote stap maar is een extra steuntje welkom, dan biedt een laagdrempelig coachings en/of counselingstraject met een één-op-één begeleiding in 'het atelier’ voor uw kind wellicht uitkomst. Het integratieve coachings en/of counselingstraject is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.


Integratieve Kindercoaching/ kindercounseling gaat ervan uit dat alles met elkaar in verband staat; het gedrag, het denken, de emoties, het lichaam, het familiesysteem, de school, de cultuur en spiritualiteit.


Daarbij zit de wijsheid en kracht om gelukkig te worden in het kind zelf: Je kind weet het, kan het en doet het!


Soms kan je kind die kracht even niet vinden en dan geeft het signalen af: hij/zij is plotseling boos, verdrietig, angstig, zeurt of dramt veel, of is vaak ongehoorzaam. Ook stille en teruggetrokken kinderen willen mogelijk iets duidelijk maken.


Mijn rol als integratief coach/counselor is om je kind de kracht te laten (her)vinden en je kind sterker te maken, zodat hij/zij weer gemakkelijker en gelukkiger zijn/haar eigen weg kan gaan.


Voor meer informatie: contact
Kindercoaching/Counseling

hoofdmenut_atelier,_Nicole_Onrust.html
InfoInfo.html
ContactContact.html
Homet_atelier,_Nicole_Onrust.html

Copyright 2015

‘t Atelier